» להאזנה לתכנית המלאה:

» רשימת השירים:

The James Hunter Six – Free Your Mind (While You Still Got Time)
Kula Shaker – Mountain Lifter
The Pooches – Heart Attack
Dion – The Apollo King
Hell Camino – Death Inside of Me
Dr. Dog – Dead Record Player (Remake)
Tacocat – I Hate the Weekend
Flowers – Tammy
Mars Red Sky – Shot in Providence
Sheer Mag – Can't Stop Fighting
Spaceslug – Grand Orbiter
The Ship Thieves – No Anchor
Indica – Silence is Killer
Silver Snakes – Raindance
The Falcon – Hasselhoff Cheeseburger


לחץ כאן כדי להשאיר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

אתה יכול להשתמש בתגיות הבאות בתגובתך:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>