הרמוניה דרומית עם תומר קופר.

1. Hiss Golden Messenger – Lost Out In The Darkness
2. Courtney Barnett & Kurt Vile – Fear IS Like A Forest
3. Craig Finn – Preludes
4. Neil Young – Hitchhiker
5. Icewater – Looking Forward
6. Jessica Lea Mayfield – Meadow
7. Justin Townes Earle – What's Goin' Wrong
8. Steve Earle – Fixin' To Die
9. Willie Nelson – Old Timer
10. Lukas Nelson & Promise of the Real – Set Me Down On A Cloud
11. Conor Oberst – Empty Hotel By The Sea
12. Gov't Mule – Pressure Under Fire
13. Waxahatchee – Silver

»להאזנה לתכנית המלאה

קרדיט תמונה: Michael Theis


לחץ כאן כדי להשאיר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

אתה יכול להשתמש בתגיות הבאות בתגובתך:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>