בפרק הזה אירחתי את קרן אגם, משפיענית ויוצרת תוכן מוכשרת בתחום האוכל והאפייה, היא מעבירה סדנאות אפייה, יש לה 2 ספרי בישול מוצלחים, תוכניות אפייה, עושה לא מעט קמפיינים באינסטגרם ויש לה לא פחות מ320 אלף עוקבים שרק מחכים שתעלה מתכון לעמוד.
דיברנו על המעבר בין יצירת תוכן ברשת לבין להתרחב לעולם הפיזי, להוציא ספר מתכונים ולהעביר סדנאות אפייה. איך מצליחים להתבלט בתחום כל כך נחשק ומוכר, איך היא מצליחה לשלב את הכל ביחד ועל הביקורת מההתרחבות שלה ברשת לתחומים חדשים ושונים.