פרופ' יואב יאיר, דיקן ביה"ס לקיימות. בוגר החוג לגיאופיזיקה ומדעים פלנטריים באונ' תל אביב. עבד כ-25 שנים באונ' הפתוחה שם מילא תפקידי ניהול בכירים כראש המחלקה למדעי הטבע ודיקן הפיתוח וטכנולוגיות למידה והצטרף למרכז הבינתחומי בשנת 2014.
תחומי המחקר שלו הם מדעי האטמוספרה והחלל, ובפרט תופעות מזג אוויר קיצוני, סופות אבק, ברקים, שינויי אקלים ותופעות חשמליות באטמוספרת כדור הארץ וכוכבי לכת אחרים.
פרופ' יאיר פרסם כ-90 מאמרים בעיתונות המדעית ושותף לכתיבת ספרי לימוד בתחום מדעי האטמוספרה.
היה אחראי על ניסוי האסטרונאוט הישראלי על מעבורת החלל קולומביה ב-2003 ובהמשך חזר על הניסוי מתחנת החלל הבינלאומית בשיתוף סוכנות החלל של יפן.
דניאל רענני, בן 29, עובד בתפקיד של שיווק ופיתוח עסקי בצ'קראטק – סטאראפ בתחום אגירת אנרגיה וטעינה מהירה של רכבים חשמליים, ומשרה חלקית בבית הספר לקיימות כמנהל פרויקטים/עוזר מחקר.
בוגר תואר ראשון בכלכלה וקיימות – במסגרת התואר ניהל את תכנית "גרינביז" ליזמות ירוקה במועדון היזמות, והשתתף במשלחת של חילופי סטודנטים בצ'כיה.
אורית ראובני, פרופ' ג'רי ווינד ופרופ' דוב פולקמן – סיפורי הקמה וידידי הבינתחומי
פרופ' ג'רי ווינד הוא מרצה בכיר לכלכלה ולשיווק בבית הספר וורטון למנהל עסקים באוניברסיטת פנסילבניה ומומחה לבנייה ופיתוח של תכניות אקדמיות באוניברסיטאות מובילות בעולם. פרופ' ווינד היה ממייסדי המרכז הבינתחומי הרצליה ומילא תפקיד מרכזי בהגדרת החזון, המטרות והפילוסופיה החינוכית של המוסד. על תרומתו המשמעותית לפיתוחו של הבינתחומי הרצליה קיבל תואר עמית של כבוד והוא ממשיך ללוות את הבינתחומי גם כיום.
פרופ' דב פקלמן הוא מרצה וחוקר, איש עסקים ויזם, ומשמש כדיקן בית ספר אריסון למנהל עסקים. פרופ' פקלמן סייע רבות לקידום המרכז הבינתחומי מיום הקמתו – בין היתר ביצירת שיתופי פעולה בינלאומיים – סייע בגיבוש תפיסת היסוד של הבינתחומי ותרם, יחד עם פרופ' ג'רי וינד, ליצירת שיתוף פעולה הדוק עם בית ספר וורטון למנהל עסקים באוניברסיטת פנסילבניה, בה שימש כחבר סגל.
במסגרת חגיגות ה-25 להקמת הבינתחומי שוחחה אתם אורית ראובני, עיתונאית לשעבר ודוברת המרכז הבינתחומי הרצליה.