כולם רוצים להיות מצויינים או מומחים בתחומם אבל מה זה באמת אומר להיות מומחה? מה הדרישות לכך שמונעות מכולנו להצטיין בכל תחום? האם יש תכונות משותפות לכל המומחים – המשפטן המחונן, המומחה במתמטיקה והספורטאי המצטיין? וגם, כמה מהיכולת להיות מצויין היא גנטית וכמה תלויה בסביבה בה אנו גדלים?

בפרק זה ראיינתי את פרופ' יאיר גלילי אחד ממחברי הספר "מומחיות ומצוינות: מבט רב-תחומי״ ושוחחנו על הנושאים האלו.

 

לשיחה עם פרופ' יאיר גלילי על תופעת החנק תחת לחץ – לחצו כאן