הפודקאסט שיגרום לך לרצות לקום ולהתחיל ללכת! רומי ודניאל, תאומות מלאות תשוקה לספורט, בריאות ושיחות כנות, מזמינות אותך להיכנס לעולם מלא בהשראה, צחוקים ואורחים שישאירו אותך עם מוטיבציה חדשה.
בפרקים תמצאי סיפורים שיביאו לך רצון לזוז, רעיונות שיעשו לך חשק לפעול, וטיפים שיפתחו לך את הדרך – לא רק בהליכה, אלא גם בחיים.
אז מה את אומרת? הצטרפי אלינו להליכה קלילה, תני לקצב להוביל אותך, ותאספי אנרגיות חדשות לכל צעד בדרך שלך!
Mental Health
הפקולטה לWell-being
בהגשת: ליהוא טלמוראם את או אתה סטודנטים ששואפים להצליח בלימודים ובחיים "הפקולטה לwell-being" זה הפודקאסט בשבילכם. בכל פרק ליהוא טלמור מדבר עם מומחים ומובילים בתחומים שונים, כמו בריאות נפשית, קריירה, כלכלה והתמודדות עם לחץ. ליהוא יחלוק את החוויה האישית שלו כסטודנט במאה ה-21, ויציע כלים ועצות שיעזרו לכם לנהל את החיים בצורה בריאה ומאושרת.
השחקן השישי
בהגשת: יובל גופר, סער גלהפודאקסט ה"שחקן השישי" הוא פודקאסט לכל המתעניינים והמתעניינות בספורט בכלל ובפסיכולוגיה של הספורט בפרט, בו תוכלו לשמוע אותנו מדברים על כל ענפי הספורט וההשפעות הפסיכולוגיות שלהם מסיפורים, ראיונות ומחקרים.
יובל גופר וסער גל הם שני חובבי ספורט מושבעים, יובל גופר הוא פסיכולוג בהתמחות קלינית, וסער גל פסיכולוג של קבוצות ספורט וגם פסיכולוג של ספורטאים וספורטאיות פרטניים.
לא לעולם חוסן
בהגשת: רוני קובןחוסן או resilience באנגלית הוא אחד התחומים נחקרים ביותר בשנים האחרונות. המושג חוסן התפתח בשדה המחקר והפך למושג שגור בפי רבים: מהיבטים פסיכולוגיים ופנימיים להתבוננות בגורמים סביבתיים וחברתיים שמשפיעים על כולנו. השיח מתמקד בניסיון להבין למה אנשים מסוימים חסינים יותר ומצליחים להתמודד באופן מיטבי עם אתגרי החיים ולהתאושש מהר יותר מקשיים.
בפודקאסט יעסקו מקבץ חוקרים וחוקרות מאוניברסיטת רייכמן בשאלה מה מגדיר חוסן והאם ניתן לפתח חוסן באופן יזום בקרב אנשים, חברות או ארגונים. כל פרק יתמקד בהיבט אחר: כלכלי, חברתי, פסיכולוגי וביטחוני.
ללא גבולות עם אדיר סעדה
בהגשת: אדיר סעדהאדיר סעדה לקוי שמיעה מגיל 10 ועבר כ-8 ניתוחי אוזניים קשים בילדותו וכיום נעזר בשני מכשירי שמיעה.
בפודקאסט זה הוא מחפש ללמוד ביחד איתכם איך בעלי מוגבלויות התגברו על המכשולים והדרך שהם עושים לצד הקושי.
מפגשים מהסוג החיובי
בהגשת: עדי פלד, נטלי סמסוןהפודקאסט נולד תשעה חודשים אחרי שבעה באוקטובר, מתוך צורך לתקשר בשפת הפסיכולוגיה החיובית את העניינים הבוערים המתרחשים במציאות המשתנה. לאפשר נקודות מבט נוספות: אקדמיות, בין-אישיות, אנושיות ורגשיות. לזמן מפגשים קרובים, נוגעים, כנים ואותנטיים בין ישראלים באשר הם. מפגשים לא רגילים בין 'אנשים רגילים'.
מגישות הפודקאסט, עדי פלד ונטלי סמסון, הנן פסיכולוגיות ומרצות בכירות לפסיכולוגיה חיובית במרכז מיטיב שבאוניברסיטת רייכמן.
על הרצף
בהגשת: ענת גרינבלום, ד"ר רונית ולגריןסדרת הפודקאסטים 'על הרצף' תדון בשאלות וסוגיות שמעניינות הורים לילדים על הרצף האוטיסטי.
ד"ר רונית ולגרין העובדת עם ילדים על הרצף האוטיסטי מזה 43 שנים, תסביר מה זה הפרעות תקשורת, איך בוחרים דמויות טיפוליות, מה חשוב לקחת בחשבון כשבוחרים מסגרת חינוכית ותשוחח על מגוון שאלות שמעניינות את ההורים לילדים על הרצף האוטיסטי.
פסיכולוגיית ספורט
בהגשת: שושי שטמר, תומר סבגמומחים מתחום הספורט, הביצוע והאימון הגופני, דנים על היבטים תיאורטים ומעשיים של פסיכולוגיה, ספורט ומה שביניהם.
שיא אנושי
בהגשת: גיא סוסקין, סער גלהצלחה גדולה מורכבת מאלפי רגעים אנושיים קטנים, ומאחורי כל ביצוע נוצץ מסתתרות אינספור פעולות יומיומיות. הפודקאסט "שיא אנושי" מזמין אתכם לצלול אל מאחורי הקלעים של ההצלחה וחושף את האתגרים המנטליים האנושיים שמאחורי ביצועי השיא בספורט. בכל פרק תוכלו לשמוע על הכלים, הגישות והרעיונות שהובילו להצלחות הגדולות בעולם הספורט ההישגי, מתוך ניסיוננו כפסיכולוגים בספורט ועבודתנו עם הספורטאים והמאמנים המובילים בארץ. מטרת הפודקאסט היא להנגיש את הידע והכלים שעוזרים לספורטאים מקצוענים להגיע להישגים בינלאומיים, באופן שמאפשר לכל אחד ואחת ליישם את התובנות הללו בחיים האישיים.