שעה של מוזיקה ישראלית עם דור חלפון
אורח מיוחד: אליקיר קרן
קרדיט תמונות: Elior Buchnik
המלחין והפסנתרן יונתן אבישי הוא אחד הישראלים המצליחים בעולם. יונתן התגורר בצרפת יותר משני עשורים וממש לאחרונה חזר הביתה.
בתחילת ספטמבר ישיק את אלבום הטריו החדש שלו בסיבוב הופעות
https://yonathanavishai.my.canva.site
ברחבי הארץ: בירושלים, תל אביב
https://tickchak.co.il/65291?ref=nwc
ובשער העמקים.
שוחחנו איתו על ה 7 לאוקטובר שלו בצרפת ואיך האירועים חדרו למוזיקה שהוא כותב וגם על הפרויקטים המוזיקליים שבדרך, על האלבום החדש ועל הטריו ה"צרפתי" שלו ועוד ועוד…
דפוס בארי הוא בית דפוס שנמצא בקיבוץ בארי ורוב בתי העסק שזקוקים למוצרי דפוס מכירים אותו. מחברות כרטיסי אשראי, דרך חברות נותנות שירות ששולחות חשבונות בדואר, חברות שזקוקות להדפסות של חומרי שיווק ועוד.
מה-7 לאוקטובר כולם מכירים את דפוס בארי. לא רק בתי עסק. יותר ממאה מבניו ובנותיו של קיבוץ בארי נרצחו. למרות הכל, וכבר באותו שבוע, חזר מפעל הדפוס של בארי לייצור.
בפרק 76 של "לא רק יחצ", נאור פקציארז, סמנכ"ל השיווק של דפוס בארי בשיחה על מינוף מומנטום תקשורתי לקידום המפעל שהוא הרבה יותר מבית דפוס, הוא עוגן משמעותי לקהילת בארי ולכל קהילת העוטף.
שיחה על שבר לא אנושי, תקומה, חוסן ותמונת ניצחון.
קרדיט תמונות: ליאת סער
Eli “Dr. Blues Marcus presents many different shades and colors of the Blues
New, old, local, international, North, South, East, West, Black, White, Brown, Red and Yellow. Acoustic, electric, eclectic, solo, duo, band, ensemble
קרדיט תמונות: AudioVersity
עונת 2024/25 בליגה שלנו מתחילה בשבת הקרובה, אז התכנסנו לפרק 6 של סופרסאב כדי לדרג את הקבוצות, לבחור מי היורדות לגעת בשחקנים שכדאי לכם לשים עליהם עין. אה ויש גם הפועל תל אביב. האזנה נעימה
קרדיט תמונות: AudioVersity
בפרק היום נדבר על סנכרון יחד עם ד״ר לינוי שוורץ, בעלת תואר ראשון בביולוגיה ופסיכולוגיה בדגש מדעי המוח, ותואר שני במדעי המוח באוניברסיטת תל אביב. הדוקטורט שלה היה בתחום מדעי המוח. כיום, לינוי חוקרת במעבדה של רות פלדמן, המתמקדת בדינמיקה חברתית והתערבויות טיפוליות.
נושאים שיעלו בפרק:
הצורך האנושי לאינטראקציה חברתית, התהליכים וההשפעות של אינטראקציות חברתיות, שיטות וכלים למדידת סנכרון בין אנשים, השפעת הטכנולוגיה והמרחק החברתי על סנכרון ומחקרים וממצאים מעניינים בתחום הסנכרון.
להצטרפות לקבוצת הוואטספ שלנו "קהילת הפודקאסט- תוך כדי תנועה", בה עולים תכנים רלוונטיים מהפרק, שאלות שלכם ואתגרים למיניהם.
לחצו על הלינק
האזנה נעימה!
קרדיט תמונות: AudioVersity
בפרק הזה אירחתי את קרן אגם, משפיענית ויוצרת תוכן מוכשרת בתחום האוכל והאפייה, היא מעבירה סדנאות אפייה, יש לה 2 ספרי בישול מוצלחים, תוכניות אפייה, עושה לא מעט קמפיינים באינסטגרם ויש לה לא פחות מ320 אלף עוקבים שרק מחכים שתעלה מתכון לעמוד.
דיברנו על המעבר בין יצירת תוכן ברשת לבין להתרחב לעולם הפיזי, להוציא ספר מתכונים ולהעביר סדנאות אפייה. איך מצליחים להתבלט בתחום כל כך נחשק ומוכר, איך היא מצליחה לשלב את הכל ביחד ועל הביקורת מההתרחבות שלה ברשת לתחומים חדשים ושונים.