מתי בפעם האחרונה הזמנתם משלוח (טייק אווי) מאחת המסעדות שאתם אוהבים ושאלתם את עצמכם – למה כל משלוח כרוך בייצור של כמות פסולת כל כך גדולה? או שלא הבנתם למה האוכל שלכם הגיע קר אפילו בזמן משלוח סביר? אז אנחנו שאלנו את עצמנו את זה הרבה פעמים, ובדיוק בגלל זה הזמנו לראיון את דר חסון ורן דורון, המייסדים של חברת OPA – החברה שדואגת שנקבל את האוכל שאנחנו אוהבים מהמסעדות שאנחנו אוהבים בטמפרטורה המתאימה לנו בצורה ידידותית הרבה יותר לסביבה, וכל זה מבלי שנצטרך להוציא אפילו שקל אחד נוסף!
בפרק דיברנו על המודל העסקי שלהם, הדרך בה בעלי המסעדות מקבלים אותם בתור שחקן חדש בשוק ועל הקושי בלגמול את תל אביב מכלי פלסטיק חד פעמיים.
במהלך הפרק הזכרנו מחקר של ה-"Gurdian" על סוגי הפלסטיק בים.
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות החברתיות, לשאול שאלות ולהישאר מעודכנים. "מדברות ירוק" בלינקדאין, באינסטגרם ובפייסבוק, ובעמוד של עמותת "חלאס פלסטיק".
קרדיט תמונות: בר שגיא