שיחה עם גיל הורסקי שותף מייסד קרן ההון סיכון Flora- על החיבור בין התעשייה המסורתית לסטארטאפים החדשים, ואיזה פתרונות מחפשים היום בתעשייה.
קרדיט תמונות: נוי בכר
שיחה עם גיל הורסקי שותף מייסד קרן ההון סיכון Flora- על החיבור בין התעשייה המסורתית לסטארטאפים החדשים, ואיזה פתרונות מחפשים היום בתעשייה.
קרדיט תמונות: נוי בכר
אמיר זיידמן היה מעורב בהקמתן של חברות פודטק מובילות, נפגשנו בתקופה מורכבת במיוחד לשמוע איך ולמה הגענו להאטה בתחום ויצאנו אופטימיים במיוחד.
קרדיט תמונות: נוי בכר
סאני חיפש איך לרפא את עצמו עד שפגש במשקה העתיק. מאז הוא רוצה להביא את הפלא לכל מקרר בישראל ולשנות את הדרך שבה אנחנו חושבים על שתייה ומזון.
קרדיט תמונות: נוי בכר
מסתבר שבמפעל הנקניקים כבר חלמו על בשר חדש לפני כולם.
פגשנו את רונית זוגלובק, סמנכ״לית חדשנות ופיתוח עסקי בחברה ומנכ״לית המותג “Wonders of Nature” לשיחה על הדרך של החברה משנת 1937 ועד התוכניות לעתיד על רקע החלום לייצר בשר חדש.
קרדיט תמונות: נוי בכר
עומרי יפרח, מנהל מכירות גלובלי של אחת החברות הכי מוכרות בתעשייה- רידיפיין מיט, איך נכנסים למקדשי בשר בעולם עם מוצר חדש? מה הדרך אל ליבם של השפים הגדולים ולמה דווקא שם מתחילה הדרך להאכיל את ההמונים בבשר חדש.
קרדיט תמונות: נוי בכר
תום כהן בן ארי, ממייסדי התחום בעולם בשיח כנה על ההזדמנויות הבאות לפיתוח ״כשאנחנו הלכנו להקים את הבשר המתורבת זה לא היה טרנד. העולם הצומח מלא בפוטנציאל לפריצות דרך חדשות שיביאו את המוצר הכי הבשרי״.
קרדיט תמונות: נוי בכר
אנחנו ב "Evolution", לא "Revolution".
המלחמה מורגשת באקוסיסטם שחווה התקררות, בפרק נשאל את מנכ״לית חממת הפודטק ״פרש סטארט״, גב׳ נגה סלע שלו
מה אפשר ללמוד מהמצב החדש, מהן השאלות המחייבות החדשות שהתעשייה תידרש להוכיח, ולאן ילכו המשקיעים החדשים.
אלו דרך סיפור חממת הפודטק הצפונית שמתמודדת עם האתגרים החדשים ודרך תחום הבשר המתורבת שבמוקד הסערה העולמית.
קרדיט תמונות: נוי בכר
האתגרים הניצבים אל מול פיתוח דגים מלאכותיים שיהיו הדומים ביותר למקור. אילו פתרונות חסרים היום בתעשייה? וכיצד ניתן להשתלב בה?
כל זאת בניסיון להצלת האוקיינוסים.
קרדיט תמונות: נוי בכר
מאחורי הקלעים של "פודטק ניישן", הקהילה שלנו קמה לפני שנתיים במטרה לחשוף את תחום הפודטק לכמה שיותר סטודנטים מוכשרים ולאפשר להם להיכנס אליו כיזמים, חוקרים ומשפיעים. רגע לפני הכנס הגדול שלנו, בואו לשמוע מי אנחנו "פודטק ניישן"
קרדיט תמונות: נוי בכר
גלידה היא הפלטפורמה המושלמת להחדרת חדשנות במזון. מה האתגרים של יצרנית מזון מקומית ובינלאומית להגשים את חלום שמביאה המהפכה הפוטק?
קרדיט תמונות: נוי בכר
איך בית השקעות לוקח טכנולוגיות ישראליות כל הדרך להאכלת אפריקה והמזה"ת. ואיך זה נראה מבפנים? האזינו
קרדיט תמונות: נוי בכר
כשדאטה ומזון נפגשים כדאי לנו מאוד להבין את ההשפעות של זה- למה אנשים אוכלים אוכל טבעוני? מה הטרנדים המובילים בעולם המזון? ואיך ולמה חברות בוחרות למכור לנו את מוצרי המזון שלהן?
קרדיט תמונות: נוי בכר
נמצא החלבון היעיל בעולם?
המיקרו אורגניזם הולכים להיכנס לחיינו והגיע הזמן להכיר אותם.
סיקור כנס הפודטק השנתי של אוניברסיטת רייכמן בסימן AI וביג דאטה. בואו לשמוע על חשיבות איסוף וניתוח נתונים במהפכת המזון
קרדיט תמונות: נוי בכר
חשבתם שהקטניה הלאומית תצפה במהפכת הפודטק מהצד? טעיתם
פגשנו את דגן אשל, מנהל החדשנות בקבוצת שטראוס ואת ליאת לכיש לוי, מנכ"לית ChickP לשמוע איך חדשנות ישראלית תחדיר את החומוס ואת כל הטוב שהוא מציע אל שוק המזון העולמי
קרדיט תמונות: נוי בכר
על תרביות, פטריות ושאר ירקות שעתידים לנגוס בשוק הבשר העולמי בעזרת טכנולוגיות פורצות דרך – ממש בקרוב.
אירחנו חברות מרכזיות שמתכננות לפרוץ אל השוק עם מוצרים היברידיים- שלום דניאל מנכ"ל Mush Foods ויאיר איילון סמנכ"ל פיתוח עסקי ב-Steakholder Foods
קרדיט תמונות: נוי בכר
בפרק זה נארח את bio better- החברה שהופכת את חלום הבשר המתורבת למציאות- במחירים טובים ובכמויות מסחריות
ביו בטר שהתחילה בתור חברת תרופות הפכה לאחת החברות המבטיחות בתחום הפודטק הישראלי וזכתה לאחרונה בתחרות הפודטק של כלכליסט. בעזרת טכנולוגיה ייחודית ושימוש בצמחי טבק, ביו בטר מייצרת גורמי גדילה שעוזרים להתפתחות הבשר המתורבת.
קרדיט תמונות: נוי בכר