בפרק מיוחד במסגרת פסטיבל הפודקאסטים "הסכיתו", אירחנו את שף רז רהב מקבוצת OCD לשיחה מעוררת השראה על קיימות, חדשנות וסקרנות קולינרית. דיברנו על איך מסעדה יכולה להפוך להרבה יותר מחוויה קולינרית – למודל של עשייה עסקית וסביבתית שמעצבת תרבות חדשה של הסעדה ועבודה.
רז שיתף אותנו במקורות ההשראה שלו – מהכבוד העמוק לחומרי גלם, דרך שאיפה לצמצום פחת, ועד הרצון להוביל שינוי בענף המסעדנות. נחשפנו לדרכים שבהן מטבח אחראי ומודע הופך לכלי שמאפשר ניסוי וטעייה, ומייצר מוצרים חדשניים כמו ריבת שמן זית ומיסו מקומי, שמספרים סיפור של קיימות יצירתית.
שוחחנו על החיבור שבין גיוון עסקי לבין חוסן, ועל איך קבוצת OCD פועלת מתוך ראייה הוליסטית שמטשטשת את הגבולות בין מסעדה, מעבדה וסטארט-אפ.
זה לא עוד פרק – זו הצצה לעתיד שבו המטבח הופך למעבדה, והמסעדה הופכת לקהילה שלוקחת אחריות.
קישורים:
ללינקדאין של מדברות ירוק לחצו כאן
לאינסטגרם של מדברות ירוק לחצו כאן
קרדיט תמונות: בר שגיא