בפרק 58 של "לא רק יחצ", מור שובבו, בעלים של משרד יחסי הציבור ויצירת התוכן-ג'ינג'ר תקשורת, על יחסי ציבור קולינאריים.
בניהול יחסי ציבור לתחום המסעדנות, הקולינריה ואם מתייחסים לכלי התקשורת – אז לתא כתבי האוכל – צריך מומחיות. ממש כמו שיועץ תקשורת שמטפל במשרדי עורכי דין, או יועץ תקשורת שמטפל בארגונים ציבוריים-ממשלתיים צריך להתעמק ולהתמקצע בתחום. רק שכאן, כדאי (מאוד) שתהיה גם התשוקה לאוכל, כי זה עולם רווי יצרים!
את מור פגשתי במסגרת ההערכות התקשורתית לשיתוף הפעולה המעולה שהיה לנו (ממתקי עלית ורגע מתוק) עם קשת ו"הקינוח המושלם". היינו שותפים למסעדת הקינוחים של עופר בן נתן ומסעדת פופ אנד פופ. מור למעשה יזם, הפיק, חיבר וניהל את התקשורת של כל אותו שבוע של פסטיבל קינוחים בשרונה מרקט.
בסיום הפגישה הראשונה, אם להיות נאמנה אמת – אז דיי בהתחלה – ביקשתי ממנו שיבוא לפודקאסט – והוא הסכים. והתוצאה כאן לפניכם.
דברנו על שבוע המטבח האיטלקי, שבוע הקינוחים, פסטיבל המטבח האסייתי, פרויקט נשים יוצרות קולינריה, הפרויקט של קשת 12 מאקו וג'ינג'ר תקשורת – ״המסעדות הכי טובות״, פסטיבל הקינוח המושלם, החמין של שרי ומיכל אנסקי ועוד פרויקטים קולינאריים שהגיעו כמובן גם לתקשורת.
מור שיתף בהחלטה להקים משרד יחסי ציבור, אחרי שנים של עבודה וניסיון בעולם הקולינריה, על האגו, העשייה והאנשים שמאחורי עולם המסעדות. על העשייה החברתית וקידום אג'נדות של מסעדנים כאן בישראל, על הקשר שלו ל"מחתרת התקשורתית", ואיך מתוך החיים והאג'נדה האישית שלו הוא מייצר שינוי עבור כלל הקהילה הגאה ופועל למען זכויות להט"בים.
קרדיט תמונות: ליאת סער