עוד פרק ספיישל מיום כדור הארץ!
האם תהיתם פעם מה קורה לשאריות המזון שלכם אחרי שהמלצר במסעדה מפנה את הצלחת? או שיצא לכם לחשוב על כמויות המזון האדירות שנזרקות "מאחורי הקלעים" של עולם המסעדנות?
אז הפרק הזה בדיוק בשבילכם!
הפעם ראיינו את שלום שמחה, שף מחקר ופיתוח במסעדת OCD, שפועלת על בסיס Zero Waste. בראיון איתו דיברנו על הדרכים בהן המסעדה נוקטת כדי לצמצם כמויות פסולת ולהציל מזון ועל ההשפעות הרבות שיש לכך.
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות החברתיות, לשאול שאלות ולהישאר מעודכנים. "מדברות ירוק" בלינקדאין, באינסטגרם ובפייסבוק, ובעמוד של קהילת "חלאס פלסטיק".
קרדיט תמונות: בר שגיא