בפרק זה שוחחנו עם דניאל אינהורן, מנכ״ל Mermade seafoods, אחת החברות היחידות בעולם שמייצרות פירות ים במעבדה על ידי חקלאות תאית. דיברנו על הבעיות הסביבתיות והכלכליות שקיימות ביצור מזון קונבנציונאלי ועל דרכי יצור מזון חדשות, יעילות ומרתקות. צללנו קצת לטכנולוגיה, לאתגרים בתחום ולעתיד הלא רחוק של הצלחת שלנו.
מוזמנים לעקוב אחרינו ברשתות החברתיות, לשאול שאלות ולהישאר מעודכנים. "מדברות ירוק" בלינקדאין ובפייסבוק, ובעמוד של עמותת "חלאס פלסטיק".
האזנה מהנה !