פרק שעושה סדר בעולם הפודטק
מנקודות מבט שונות
ובין היתר מפרט על שיתופי הפעולה המעניינים בין תאגידים גדולים לחברות הפודטק
פרק שעושה סדר בעולם הפודטק
מנקודות מבט שונות
ובין היתר מפרט על שיתופי הפעולה המעניינים בין תאגידים גדולים לחברות הפודטק
ווואוווו וואו ואו לא ידענו שחלב יכול להיות כל כך רגיש 🥹 נפגשנו עם רימילק ווילק ואיגוד התעשיינים לפרק חלבי במיוחד בספיישל שבועות מהעתיד
איזה חלב יכבוש את החג הבא? איך חברות המזון רואות את השינוי ואיך חברות הסטארטאפ עצמן?
רמז: *לא אותו הדבר*
אבל בואו נתמקד בטוב: יש כאן תחרות היסטורית שבה כולם מתחרים יחד בפרה שמייצרת אותו כבר שנים כדי להביא אותנו למקום טוב יותר.
האם הם יצליחו? מוזמנים לשמוע ולחוות דעתכם
קרדיט תמונות: נוי בכר
"להאכיל אנשים זה תפקיד אלוהי" איך מהפכת הפודטק תפגוש את הקולינריה המקומית?
נפגשנו עם רותי רוסו ומסתבר שלא הכל עניין של טעם 🙂
אוכל הוא נושא כלכלי חברתי יותר משחשבנו, איך הוא יכנס לחיינו? איך מתמודדים השפים עם מוצרי הגלם ומה נאכל בקרוב?
קרדיט תמונות: נוי בכר
פרק ספיישל המסקר את כנס הפודטק הישראלי בשירות האקלים.
ראיונות עם מובילי התחום בישראל שיספרו לנו איך ישראל בדרך להיות פודטק ניישן.
קרדיט תמונות: נוי בכר
איך טכנולוגיות וידע מתחומים אחרים הופכים את חלום הפודטק למציאות?
ומה זה בכלל חממת פודטק?
בואו להכיר את עולם הפודטק ואת היזם שרוצה להיות הדייג הכי גדול בעולם מבלי לדוג אף דג באוקיינוס.
קרדיט תמונות: נוי בכר