ווואוווו וואו ואו לא ידענו שחלב יכול להיות כל כך רגיש 🥹 נפגשנו עם רימילק ווילק ואיגוד התעשיינים לפרק חלבי במיוחד בספיישל שבועות מהעתיד
איזה חלב יכבוש את החג הבא? איך חברות המזון רואות את השינוי ואיך חברות הסטארטאפ עצמן?
רמז: *לא אותו הדבר*
אבל בואו נתמקד בטוב: יש כאן תחרות היסטורית שבה כולם מתחרים יחד בפרה שמייצרת אותו כבר שנים כדי להביא אותנו למקום טוב יותר.
האם הם יצליחו? מוזמנים לשמוע ולחוות דעתכם
קרדיט תמונות: נוי בכר