לירון בן יעקב בשיחות עם יועצי התקשורת והדוברים המובילים, על האסטרטגיה שמאחורי המהלכים התקשורתיים.
הפודקאסט שם זרקור על עולם הייעוץ התקשורתי, יחסי הציבור והדוברות, באמצעות שיחות עם אנשי תקשורת ומומחים מובילים מהתחום. הם משתפים בדרך המקצועית שלהם, איך הם תופסים את המקצוע, בשינוי של עולם יחסי הציבור ולאיזה כיוונים הוא הולך, באסטרטגיה שמאחורי הטיפול במשברים תקשורתיים ובכל מה שנוגע לעולמות הייעוץ התקשורתי העכשווי. והכל, באמצעות דוגמאות רלוונטיות מעולם יחסי הציבור.
מהרגע שחיים הבין, ביחד עם כולנו, את ממדי האסון באותה שבת שחורה של ה-7 באוקטובר, הוא עזב את הכל והתייצב להוביל (בהתנדבות!) את המאבק התקשורתי של משפחות החטופות והחטופים.
בפרק 64 של "לא רק יחצ", חיים רובינשטיין, ממייסדי מטה משפחות החטופים וראש ציר התקשורת, בשיחה על ניהול תקשורת של מאבק אנושי שמטרתו לרתום את העם על מנת להשפיע על מקבלי ההחלטות בארץ ובעולם.
שוחחנו על המתח המובנה שבין מטרות המלחמה – החזרת החטופים ומיטוט שלטון החמאס ואיך משנים את המאזן כך שישרת את המשפחות, על איך מעניקים ייעוץ תקשורתי ותמיכה למגוון רחב של משפחות שמצד אחד לכולן מטרה אחת אך האינטרס הבסיסי של כל אחת מהן הוא שהאהובים שלה יחזרו. וגם על אותה מסיבת עיתונאים באיכילוב ואיזה לקחים הופקו ממנה.
תקופת המלחמה חייבה אותנו, מנהלי התקשורת ויחסי הציבור, להתנהלות קצת אחרת. הרבה הקשבה למתרחש מחוץ לארגון, התמקדות במהלכי הסברה עם רגישות למתרחש בתקשורת והבנה שיש לנו את הכוח והיכולת לסייע במאמץ המלחמתי בפרספקטיבה הסברתית – החזית שהמלחמה הזו רק חידדה עד כמה היא חשובה למדינת ישראל. אך עדיין לוקה בחסר.
ולכן, בפרק 63 של "לא רק יחצ", בחרתי לארח את יניב חלילי, מנהל התקשורת של עידן ובתיה עופר, שאף מנהל את הקרן המשפחתית, לשיחה על הסברה בזמן מלחמה.
פניתי ליניב בעקבות קמפיין ההסברה לקהילת הלהטב"ק העולמית שהוא ממוביליו, אך היה לי ברור, כבר מהשיחה הראשונה אתו, שהסיפור התקשורתי הבאמת מעניין הוא משיכת הכספים של משפחת עופר מהארוורד, בעקבות גל האנטישמיות באוניברסיטאות בחו"ל, והתגובה הרפה והבלתי מספקת של העומדים בראשן. מאבק שהגיעה לעמודים הראשיים של העיתונים המובילים בעולם.
בפרק 62 של "לא רק יחצ", גלי ברגר, סטוריטלרית, מומחית בניהול והובלה של השקות, מהלכי שיווק מורכבים שמייצרים אימפקט, ובניית אסטרטגיה תקשורתית למותגים, בשיחה על בניית תוכן שמייצר שינוי.
בשנים האחרונות יותר ויותר ארגונים ומותגים מאמצים לעצמם איזושהי אג'נדה חברתית, בין אם במסגרת האחריות התאגידית ובין אם למטרות תדמית. בשיחה גלי שיתפה איך עושים את זה נכון ואיך מייצרים חיבור נכון בין מותג לבין אג'נדה.
בשיחה גלי שיתפה בדרכה המקצועית שהתחילה בעיתונות הכלכלית, על תפקידה כדוברת סופר פארם ועד לפוזיציה הנוכחית כעצמאית שמלווה מותגים ואנשים לפתרון של מגוון אתגרים שיווקיים.
עיקר השיחה התמקדה במהלכי תוכן של יצירת שינוי ואימפקט, ביניהם מהלך סטיגמנטין שהשיקה בסופר פארם במהלך הקורונה, קהילת המשפיעניות הצעירות של סופר פארם טרום העידן שלכוווולללם היו קהילות וגם כמובן ששוחחנו על עד כמה מהלכים שיווקיים באמת מייצרים אימפקט ועד כמה הם אקט תדמיתי.
בפרק 61 של "לא רק יחצ", נדב בורנשטיין, מגיש בקשת 12 ואיש תוכן בשיחה על יצרני תוכן.
נדב מגיש את "חי בלילה" כבר קרוב לעשור, וממש בקרוב תעלה גם תוכנית הטיולים שהוא מצלם ממש בימים אלו בכל מיני יעדים שווים בחו"ל. לצד כל העשייה התקשורתית נדב מנהל עמוד אינסטגרם מאוד מאוד פעיל, עם קרוב ל-120 אלף עוקבים ויוצר תוכן מקורי ופעמים רבות גם חדשותי בנושאי קולינריה. מהארץ ומהעולם.
בשיחה נדב שיתף על ההחלטה להתמקד בעולמות הקולינריה ועל הערך הייחודי שלו בעולמות האלו, על עבודה במספר פלטפורמות ושילוב בין בית לעבודה, על יצירת תוכן עם אג'נדה ועם ערך מוסף. וגם קצת טיפים לעבודה עם אנשי תקשורת ויחסי ציבור ועל המקרר שבחוץ.
בפרק 60 של "לא רק יחצ", דנה נוימן, מנהלת התקשורת התאגידית ויחסי הציבור הגלובליים של חברת solaredge, בשיחה על ניהול תקשורת רב לאומית.
דנה הגיעה לאלביט ללא ניסיון קודם ביחסי ציבור ודוברות, אבל עם אנגלית שפת אם ויכולת כתיבה ברמה גבוהה, עם הרבה אמביציה ורצון להצליח!
במשך 14 שנים היא בנתה מערך תקשורת בינלאומי נרחב, שכלל גיוס משרדי יחסי ציבור בחו"ל וניהולם, קמפיינים בינלאומיים, מסיבות עיתונאים בארץ ובחו"ל והכרות מעמיקה ומאוד מרשימה של כלי התקשורת בכל מדינה ומדינה בה לאלביט יש עניין.
דנה שיתפה, עם הרבה דוגמאות, בניסיון הרב שלה וגם קצת באיך עושים את זה, אחרי הכל זו תעשייה ביטחונית ורב הנסתר על הגלוי, גם אם מדובר ביחסי ציבור…
שוחחנו על התפקיד הנוכחי שלה, שגם הוא מתמקד בעיקר בתקשורת בינלאומית ופחות כאן בארץ. שיחה מרתקת על תקשורת בינלאומית מאחת מנשות המקצוע המוכשרות בתחום.
לכבוד יום יחסי הציבור הבינלאומי שחל היום, פרק מיוחד על עבודה עם יח"צניות ויח"צנים. פרק שרלוונטי לכל מי עובד עם עיתונאים ועורכות או שרוצה לעבוד בתחום.
בפרק 59 של "לא רק יחצ", אפרת נומברג יונגר, עורכת וכתבת ב- Mako ובקשת 12, בשיחה על יחסי עבודה הדדיים עם יח"צניות ויח"צנים.
בשיחה הראשונה שהייתה לי עם אפרת, במסגרת העבודה שלי בשטראוס – היא נזפה בי: גם שהתקשרתי בשעות אחר הצהריים המאוחרות כשהיא עם הילדים וגם שפניתי אליה בוואטסאפ ולא במייל.
כן, צריך לדעת איך לפנות לכל כתב ועורכת, יש שמעדיפים במייל ויש המעדיפות בוואטסאפ. את זה יודעת כל יח"צנית מתחילה. ואפשרת מעדיפה במייל – והיא גם תמיד משיבה.
אפשר שיתפה איך הגיעה לתקשורת אחרי 13 שנים כמנהלת תיקי השקעות בשוק ההון. שוחחנו על סדר היום שלה כעיתונאית, מתי היא פונה ליח"צנים והאם היא אוהבת להיות עיתונאית. מה חשוב לה בעבודה ובאיזו כתבה היא הכי גאה (תחקיר עוקץ הקשישים). ויש גם טיפים ליח"צניות שרוצות לעבוד מולה ולייצר כתבות עם ערך.
"עיתונאים צריכים אנשי תקשורת, הם חייבים אותם". תכלס.
בפרק 58 של "לא רק יחצ", מור שובבו, בעלים של משרד יחסי הציבור ויצירת התוכן-ג'ינג'ר תקשורת, על יחסי ציבור קולינאריים.
בניהול יחסי ציבור לתחום המסעדנות, הקולינריה ואם מתייחסים לכלי התקשורת – אז לתא כתבי האוכל – צריך מומחיות. ממש כמו שיועץ תקשורת שמטפל במשרדי עורכי דין, או יועץ תקשורת שמטפל בארגונים ציבוריים-ממשלתיים צריך להתעמק ולהתמקצע בתחום. רק שכאן, כדאי (מאוד) שתהיה גם התשוקה לאוכל, כי זה עולם רווי יצרים!
את מור פגשתי במסגרת ההערכות התקשורתית לשיתוף הפעולה המעולה שהיה לנו (ממתקי עלית ורגע מתוק) עם קשת ו"הקינוח המושלם". היינו שותפים למסעדת הקינוחים של עופר בן נתן ומסעדת פופ אנד פופ. מור למעשה יזם, הפיק, חיבר וניהל את התקשורת של כל אותו שבוע של פסטיבל קינוחים בשרונה מרקט.
בסיום הפגישה הראשונה, אם להיות נאמנה אמת – אז דיי בהתחלה – ביקשתי ממנו שיבוא לפודקאסט – והוא הסכים. והתוצאה כאן לפניכם.
דברנו על שבוע המטבח האיטלקי, שבוע הקינוחים, פסטיבל המטבח האסייתי, פרויקט נשים יוצרות קולינריה, הפרויקט של קשת 12 מאקו וג'ינג'ר תקשורת – ״המסעדות הכי טובות״, פסטיבל הקינוח המושלם, החמין של שרי ומיכל אנסקי ועוד פרויקטים קולינאריים שהגיעו כמובן גם לתקשורת.
מור שיתף בהחלטה להקים משרד יחסי ציבור, אחרי שנים של עבודה וניסיון בעולם הקולינריה, על האגו, העשייה והאנשים שמאחורי עולם המסעדות. על העשייה החברתית וקידום אג'נדות של מסעדנים כאן בישראל, על הקשר שלו ל"מחתרת התקשורתית", ואיך מתוך החיים והאג'נדה האישית שלו הוא מייצר שינוי עבור כלל הקהילה הגאה ופועל למען זכויות להט"בים.
בפרק 57 של "לא רק יחצ", איתי בן חורין, מבעלי משרד הייעוץ התקשורתי – בן חורין אלכסנדרוביץ, בשיחה על הספר החדש שהוציא לאחרונה – "ניהול משברים".
"ישנם רבים שנוטים לבלבל בין בקשה שגרתית לתגובה מהתקשורת, ציוץ לא מוצלח, יום קשה בעבודה או אירוע מאתגר, לבין משבר אמתי, כזה שיכול ממש לשנות את העתיד של אדם, של חברה עסקית או קהילה מן הקצה אל הקצה". ההבחנה החשובה הזו נמצאת כבר ב"פתח דבר" של הספר.
קצת מוזר שבתחום צומח, עם לא מעט יועצי תקשורת, יועצים אסטרטגיים, דוברים ויח"צנים, יש כל כך מעט חומר תיאורטי ולימודי. והנה איתי, הוציא ספר שנותן הצצה מעמיקה על העולם המרתק הזה של ניהול משברים.
בשיחה איתי שיתף בקריירה שלו ומתי הבין שניהול משברים זה התחום שהכי מעניין אותו. שוחחנו על איך חברה יודעת שהיא במשבר ומהם הצעדים הראשונים שחשוב לעשות. האם ניתן למנוע משבר, איך אנחנו יודעים שהמשבר מאחורינו ומהו ניהול מוצלח של משבר תקשורתי, מעבר לזה שהוא מעולם לא הגיע לתקשורת…
הספר מחולק לשלושה שערים, כשבכל שער יש דוגמאות למשברים תקשורתיים ואופן ניהולם: משברים תקשורתיים של פרסונות, פרק על ניהול משברים הכולל חומר תיאורטי מעולה על איך מתכוננים למשבר, מודל לניהול משבר ומה צריך לעשות כדי להיות מנהל.ת משברים. והפרק השלישי על משברים תקשורתיים של ארגונים וחברות.
בשיחה עם איתי הוא כמובן שיתף בדוגמאות קונקרטיות מתוך הספר, וגם האם יש חדשנות בעולם של ניהול משברים.
ממליצה לכם לקרוא אותו, וגם אם לא, אז לפחות להאזין לפרק!
בפרק 56 של "לא רק יחצ", רני רביב, כותב נאומים ועורך, בשיחה על כתיבת נאומים!
רני שיתף באיך הגיע מלהיות עורך וכתב בעיתון הצבאי "במחנה" ללכתוב נאומים לראשי ממשלה! שוחחנו על "העונה העמוסה" של הנאומים (ימי זיכרון ועצמאות), על התאמת טקסטים לאירועים ולפרסונות ספציפיות, בהתחשב בקהל היעד המאזין, על שימת האגו בצד ועל איך זה להיות תמיד מאחורי הקלעים כחלק אינהרנטי מהתפקיד וגם על הפעם שכתב הספד עבור אם שאיבדה את בתה היחידה.
רני שיתף בטיפים מעשיים לכתיבת נאום טוב ומוצלח, באיך הלכה למעשה הוא יודע להתאים טקסט לפרסונה ספציפית וגם – עבור מי לא יכתוב נאום.
בפרק 55 של "לא רק יחצ", דנה כחלון-כהן, בעלת משרד יחסי ציבור, אסטרטגיה ודיגיטל הנושא את שמה, בשיחה על יחסי ציבור לעמותות.
דנה שיתפה בדרך העצמאית בה בחרה בשלב מוקדם בקריירה, שוחחנו על מתן ייעוץ תקשורתי לגופים ציבוריים ולעמותות ובמה שונה מתן שירות יחסי ציבור לארגון עסקי לעומת לארגון התנדבות. וגם, מה עושים כשיועץ התקשורת לא מתחבר לאג'נדה של הלקוח החברתי.
הרחבנו על קמפיין יחסי הציבור לגיוס תרומות לעמותת "עדי" בראשות דורון אלמוג, שכלל גם פעילות עם משפיענים ובכלל איך אפשר למנף פעילות יחסי ציבור באמצעות משפיענים וההפך.
בפרק 54 של "לא רק יחצ", רון בר-אל, מייסד TURBA ומומחה לסטוריטלינג, בשיחה על מיומנות, שלדבריו היא הכי חשובה בשוק העבודה הנוכחי, ובטח ובטח ביחסי ציבור – סטוריטלינג.
רון שיתף בקריירה המרשימה שלו שהחלה בתפקידי עריכה ידיעות אחרונות, ערוץ 1 וערוץ 10. המשיכה בתפקיד מנכ"לות באחת מסוכנויות הפרסום הגדולות בארץ, דרך outbrain ועד לתפקידו הנוכחי.
שוחחנו על איך מכשירים עובדים וצוותי מנהיגות מתחומים שונים ושלא מגיעים מעולם הסיפורים (מהנדסים בהייטק לדוגמא), לאמץ את הגישה הנרטיבית ולספר סיפור אסטרטגי, כזה שיעיף את המוצר שלהם לשמים, למה יועץ תקשורת טוב צריך את המיומנות של סטוריטלינג ולא רק כדי "למכור סיפור" לעיתונאית.
רון טוען ש"כולנו נדרשים לשלוט במיומנות הכי חשובה בשוק העבודה של המאה ה-21 – היכולת לתקשר באופן אפקטיבי רעיון, מסר, מוצר, אג'נדה", ובשיחה גם שכנע אותי שאכן כך. הוא שיתף בטיפים אופרטיביים לסיפור סיפור טוב, ואיך זה משרת אותו גם בחיים המקצועיים שלו. הסביר למה להתחיל הרצאה בדרך שלא מצפים לה (כי משאירה את הקהל בהאזנה), וגם ביבי היה.
בשנים האחרונות אנחנו שומעים יותר ויותר על איומי סייבר, על מתקפות סייבר ועל החזית החמקמקה הזו שמתקיימת במרחב הקיברנטי. השמירה על ביטחון זירת הסייבר נועד להמשיך ולהבטיח את תפקודן של רשתות התקשורת והמחשבים שלא יפגעו במתקפת סייבר. חזית שכבר לא כל כך חדשה, שבמלחמות העכשיו, הופכת לזירה דומיננטית בשמירה על הביטחון. הזירה השישית, אם תרצו, לצד האוויר, הים, היבשה, החלל והעורף.
אם לקחת את מלחמת רוסיה-אוקראינה כדוגמא, אז אנחנו למעשה עדים למלחמת
הסייבר העולמית הראשונה. מלחמה היברידית שבה מתקפות סייבר ומתקפות צבאיות מתואמות מתרחשות במקביל. "מלחמה היברידית".
בפרק 53 של "לא רק יחצ", ליבי עוז, ראש אגף דוברות והסברה במערך הסייבר הלאומי, בשיחה על הסברה ודוברות לגוף שמעדיף שלא תהיה חשיפה תקשורתית.
ליבי שיתפה על תפקידה כדוברת משרד המדע וסוכנות החלל הישראלית, על שבוע החלל כמותג, כולל שיתופי הפעולה עם רונה רמון (ז"ל) וליל המדענים. עיקר השיחה עם ליבי התמקדה בתפקידה במערך הסייבר הלאומי, מה זה המערך הזה, על הקמת מערך התקשורת בניהולה, ובכלל על הממד הביטחוני השישי, הסייבר, ולאור ההקדמה – למה הוא לא כפוף בעצם למשרד הביטחון…?
ליבי שיתפה על הקשר בינה, כדוברת מערך הסייבר הלאומי, לבין דוברי ארגונים הנמצאים תחת מתקפת סייבר, כולל שיתופי פעולה עם משרדי ממשלה. וכן הרחבנו גם על אירוע הסייבר בחברת שירביט; מה היה שם ומה היה חלקו של מערך הסייבר בניהול האירוע.
דברנו על אחריות העיתונאים בתוך אירוע סייבר ומה חלקה של התקשורת: מצד אחד קיים הממד התודעתי שבחשיפת עצם האירוע ומצד שני קיים הצורך הביטחוני שדורש סודיות.
השיחה נעה על המתח שבין מה שמותר ואסור לחשוף, ממש כמו נושא השיחה שלנו – מצד אחד ליבי טוענת שאין הסברה טובה יותר מאירוע שבאמת קרה ופתח מהדורות, ומצד שני קיים הרצון להשאיר את ניהול המתקפות באפלת הרשת. אז איך עושים הסברה לגוף שמעדיף לא להיות בכותרות…?
בפרק 52 של "לא רק יחצ", מיכאלה כהן, דוברת הביטוח הלאומי, בשיחה על דוברות לגוף סטטוטורי.
בשנים האחרונות הביטוח הלאומי משנה את פניו. ממוסד ארכאי, בירוקרטי ולא נגיש, השירות התפתח והונגש, קיימת התייחסות לאוכלוסיות מיוחדות כמו ההתאמות למבוגרים עם "פטור מתור", או "חיסכון לכל ילד" שמכוון את ההורים לדאוג לעתיד הילדים שלהם ועוד. מיכאלה שיתפה בשינוי התדמית של הביטוח הלאומי, כולל הרחבה על חשבון אינסטגרם עם תוכן אינפורמטיבי, אבל בעיקר נגיש והומוריסטי, שהולך וצובר תאוצה.
דברנו על הקריירה והדרך שעשתה עד שמונתה לדוברת הביטוח הלאומי וגם איך זה להיות דוברת של גוף שפוגש בדרך כלל את האזרחים ברגעים של קושי ומשבר.
בפרק 50 של "לא רק יחצ", פנטאי אלמו, מזכירה ראשונה, דוברת ומנהלת הדיפלומטיה הציבורית בשגרירות ישראל בהאג, בשיחה על תקשורת ודיפלומטיה ציבורית.
פנטאי שיתפה בשינוי הקריירה שעשתה עם ברגע שהחליטה להצטרף לקורס הצוערים המדיני של משרד החוץ, שינוי שהציב אותה ביחד עם משפחתה במגוון תפקידים דיפלומטים מרתקים ברחבי העולם; כסגנית השגריר בצ'ילה, סגנית השגריר באתיופיה, ברונדי ובאיחוד האפריקאי.
כיום היא משמשת כמזכירה ראשונה דוברת ומנהלת הדיפלומטיה הציבורית בשגרירות ישראל בהאג. בשיחה היא שיתפה באתגרים ובמורכבויות שמגיעות לפתחה כדיפלומטית ישראלית ואיך היא מתמודדת איתן.
שוחחנו על התפקיד שלה כדוברת השגרירות ומה זה אומר לנהל את הדיפלומטיה הציבורית של שגרירות ישראל בהאג.
פנטאי, שעלתה מאתיופיה לישראל בגיל שנתיים שיתפה שהמוטו שמלווה אותה מאז ומעולם הוא: לא להיות במקום ״נוח״ יותר מדי זמן ולפתח ״רעב״ להגשמה ומימוש עצמי. ואין מתאימה ממנה לפרק מיוחד לכבוד יום האישה הבינלאומי.
בפרק 49 של "לא רק יחצ", תמר ציונוב, מנהלת שיווק וקהילות, בשיחה על הקשר שבין יחסי ציבור לניהול קהילות.
תמר הייתה מנהלת שיווק בחברות גדולות, כמו בנק מזרחי טפחות וקופת חולים מאוחדת וכיום היא מתמחה ביצירת חיבור חכם ומדויק של תחום השיווק לקהילות ולמיתוג מעסיק.
תמר שיתפה מניסיונה בניהול קהילות והאם מדובר בפלטפורמת שיווק חדשה או פשוט בשידרוג של פורמט הפורומים של תפוז…?
שוחחנו על העברת מסרים באמצעות קהילות, ניהול משברים, איזה כישורים צריך כדי לנהל קהילה, עד כמה כמנהלת קהילה את צריכה להתערב בשיחה וגם מה הקשר בין קהילות ליחסי ציבור.
בפרק 48 של "לא רק יחצ", רועי שושן, עיתונאי בהפסקה ויועץ תקשורת בהווה, בשיחה על בנייה וניהול של אסטרטגיית תוכן.
רועי שיתף בקריירה המקצועית שלו שעיקרה כעורך וכמנהל דסק חדשות בוואלה, דה מרקר ובכאן, וגם על המעבר לייעוץ תקשורתי. שוחחנו על השנים שלו בתאגיד השידור 'כאן', מהקמת דסק החדשות בדיגיטל, על הקריאות לסגירתו ועל שידורי המונדיאל!
רועי ריכז את כל פעילות הדיגיטל במסגרת שידור משחקי המונדיאל ב"כאן 11", ובכלל זה את בניית אסטרטגיית התוכן, הקמה וניהול צוות של כותבים ועורכים, תפעול האתר, שזה אומר כתבות, פרויקטי דיגיטל ותקצירים, ניהול משחק הספורט האינטראקטיבי הראשון מסוגו "ספורט-באפ", כתיבת פושים, ועל כל זה ועוד, הוא הרחיב, שיתף ונתן כלים מעשיים לבניית אסטרטגיית תוכן!
כבר בשיחה האמין שלא יסגרו את התאגיד, ווואלה – צדק!
בפרק 47 של "לא רק יחצ", שרית גלעדי-דור, מומחית בהסברה, תקשורת ובתהליכי מיתוג חיצוניים ופנימיים בשיחה על ההשפעה שיש לדוברת בתהליכים פנים ארגוניים ועל הקשר בין תרבות לתקשורת.
שרית שיתפה בתפקידים המשמעותיים שמילאה לאורך הקריירה המרשימה שלה, ביניהם; דוברת הסתדרות המורים, דוברת מס הכנסה, דוברת בנק ישראל ודוברת חברת החשמל. שם גם הכרתי אותה
שוחחנו על היתרון של איש תקשורת כשהוא מגיע מתוך הארגון ושותף לתהליך קבלת ההחלטות, על דוברים שאוהבים לראות את עצמם על המסך, ולמה אותה פחות רואים…
וגם על הקשר שבין תרבות לתקשורת – עם סיום לימודי התואר השני שלה בלימודי תרבות ומנהיגות תרבות, יחד עם הניסיון העשיר שלה בתקשורת היא שיתפה בפרספקטיבה המעניינת שלה על התחום, כולל דוגמא מערוץ היוטיוב של שגרירות פולין – אנחנו לא בז'ז'ינות אנחנו וונדרר יומן, מה זה הערוץ הזה? – כנסו ללינק להאזנה בתגובה הראשונה!
בפרק 46 של "לא רק יחצ", עומרי שינפלד, מנהל קשרי הציבור של wolt ישראל, בשיחה על דיסטרפשיין בתפיסת קהלי היעד.
עומרי שיתף בקריירה המקצועית שלו שהחלה בערוץ הכנסת ובחברים שהכיר שם, ובדרך המקצועית שעשה עד שמצא את עצמו כיועץ התקשורת של מי שהיה בזמנו שר האוצר משה כחלון. שוחחנו על מעברים בין עסקי לציבורי ועל תחושת השליחות שבעשייה ציבורית.
וכמובן שדיברנו על wolt. על מודל ההעסקה הייחודי שלה, על 3 קהלי היעד שלה; השליחים, בעלי העסקים/מסעדות ואנחנו הלקוחות, איזה מסרים מתקשרים לכל קהל יעד ואיך, על ניהול משברים, על למה wolt מעוררת כל כך הרבה רגשות והאם הוא מבסוט שwolt הפך להיות שם גנרי לשליח…